Technogym Selection Line Low Row

Details

Apparaat specifiek voor krachttraining van de spieren van de romp en van de rug. De oefening wordt uitgevoerd door met de onafhankelijk van elkaar bewegende hendels een trekbeweging naar het bovenlichaam toe te maken, terwijl de armen naar voren, de ellebogen naar beneden en parallel aan het lichaam worden gehouden. De weerstand wordt gegeven door een gewichtenpakket zodat de belasting voor het type persoon kan worden aangepast.

• Dit toestel simuleert een natuurlijke beweging om te garanderen dat de rugspieren gebruikt worden
• De vorm van de armen zorgt ervoor dat gebruikers van verschillende grootten een optimale Range of Motion kunnen vinden, waarvoor alleen een aanpassing van de zitting en borstondersteuning nodig is.
• De twee armen bewegen onafhankelijk van elkaar om de coördinatie te vergroten
• Grepen met meerdere afmetingen maken het voor iedere gebruiker geschikt.

Unieke eigenschappen van Personal Selection:

BEHUIZING VAN DE GEWICHTEN – de behuizing van de gewichten aan de voorzijde geeft het product een nieuwe uitstraling en beschermt de gebruiker tijdens de training tegen de bewegende gewichten.

HANDDOEKKLEM – de handdoekklem houdt op eenvoudige wijze een handdoek op de juiste plaats zodat het apparaat schoon en droog blijft voor de volgende gebruiker.

BOVENZIJDE MET DISPLAY – de bovenzijde van het apparaat is vergroot zodat alle gebruikers de instructies en oefeningen gemakkelijk kunnen lezen. Sommige gebruikers zien minder goed en natuurlijk willen we dat ook zij de apparaten met plezier gebruiken.
• Training van de romp en van de rugspieren
• Stabiliteit van het schoudergewricht
• Verbetering van de spieronevenwichtigheid in de armen

Offerte aanvraag

* Vereiste velden